Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Dinar Ülkü Ocakları tarafından "Şahlanış ve Birlik Gecesi" gerçekleştirildi.

Dinar'da bir düğün salonunda, şarkıcı Ali Kınık'ın da konser verdiği programa ülkücü gençlerden yoğun bir katılım oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, programda yaptığı konuşmada, Ülkü Ocakları Dinar İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan programa MHP'nin bütün ilçe başkanlarıyla tam kadro katıldıklarını ve bunun anlamının çok büyük olduğunu kaydetti.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kagaöz ise ülkücüler arasında çok büyük birlik ve beraberlik olduğunu, Dinar'da da bunu en iyi şekilde kanıtladıklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Ali Kınık sahne alarak ülkücü gençler için hazırladığı türkülerini seslendirdi.

- İscehisar'da halk günü toplantısı

İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, düzenlediği halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

İscehisar Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen programda, ilçenin genel sorunlarıyla ilgili vatandaşlarla istişarelerde bulunan Kaymakam Öztabak, sorunların çözümüne ilişkin birim amirlerine talimatlar verdi.

Toplantıda, vatandaşları tek tek dinleyen Kaymakam Öztabak, sorunları yerinde görmek ve birlikte çözüm üretmek istediklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için devlet ve halk arasında mesafenin olmadığı ve samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantıları çok faydalı olmaktadır. Pazartesi günü ilçemiz pazarı olması sebebiyle köylerden gelecek vatandaşlarımızın da toplantıya katılacağını düşünerek toplantımızı ilçe merkezinde gerçekleştirdik." dedi.

Öztabak, halkın sorunlarını birinci ağızdan dinlemenin hem kendileri, hem de vatandaşlar için büyük önem arz ettiğinin altını çizerek, "Daire amirlerimiz ile her ay düzenli bir şekilde halk günü toplantılarını gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

- İscehisar'da kooperatif kredileri hakkında bilgilendirme toplantısı yapılacak

İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Sav, ilçe esnafına yönelik yeni uygulamaya konulan kooperatif kredileri hakkında bilgilendirme toplantısı yapılacağını belirtti.

Sav, gazetecilere yaptığı açıklamada, toplantının 21 Kasım'da Esnaf Odası Konferans Salonu'nda yapılacağını bildirdi.

Toplantıda ayrıca Zafer Kalkınma Ajansı ile KOSGEB Afyonkarahisar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimi sertifika töreni de düzenleyeceğini anımsatan Sav, "Bu kapsamda bütün esnaflarımızı bu toplantıya davet ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA