Vali Elban, Ramazan'ı Ziyaret Etti

Ağrı Valisi Süleyman Elban, Diyadin ilçesine bağlı Günbuldu köyünde, elektrik teline kanadı takılan kuşu kurtarmak isterken akıma kapılan ve elleri kesilen 17 yaşındaki Ramazan Taşdemir’in tedavisi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Vali Elban, Ramazan'ı Ziyaret Etti
Erzurum Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavisi devam eden Ramazan Taşdemr’i ziyaret eden Vali ve Belediye Başkan Vekili Süleyman Elban, Ramazan’a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hastane yönetiminden tedavi süreci ile bilgiler aldı. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ramazan Taşdemir’in her türlü tedavi masraflarının bakanlıklar tarafından karşılanacağını ve kesilen elleri yerine takılacak protezlerin kendileri tarafından temin edileceğini açıklanmıştı.

Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise, Taşdemir ailesinin ihtiyaçlarının giderilmesi için gerekli çalışmaları yürütüldüğü belirtildi. Açıklamada, “Ülkemizin dört bir yanından vatandaşlarımız Taşdemir ailesine destek olmak için yoğun çaba göstermektedirler. Halkımıza Ramazan Taşdemir’e yardım etmek için göstermiş oldukları yoğun ilgiden ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz” denildi.
Kaynak: İHA