Tok'tan Yaşlılara Özel İlgi

Yaşlıların toplumunun hem geçmişi hem de hafızası olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bu manada toplumun hafızası olan yaşlılara sahip çıkmayanın geleceği olmaz” dedi.

Tok'tan Yaşlılara Özel İlgi
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma, Yaşlıları Koruma Derneği organizesiyle gerçekleştirilen buluşmaya ev sahipliği yaptı. Ihlamur Cafe ve Restaurantta gerçekleştirilen buluşmaya ev sahipliği yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Büyükşehir Belediyesi Huzurevi ile Hasköy Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılarla kucaklaşarak hal ve hatırlarını sordu. Ellerini öperek yaşlıların hayır dualarını alarak Başkan Tok, yaşlılara büyük hürmet ve saygı gösterdi.

Şişko Nuri ile sempatik sohbet

Türk sinemasının tanınmış simalarından şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin’in de aralarında bulunduğu buluşmada, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Türk sinemasının emektar, sempatik sanatçısı Sıtkı Sezgin ile bir süre sohbet etti.

Yaşlısına sahip çıkmayan toplumların geleceği olmayacağına vurgu yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İnsan doğumundan ölümü arasına her zaman sevgiye, saygıya, hürmete muhtaç bir varlıktır. Biz Türk milleti olarak örf, adet ve göreneklerimiz gereği yaşlılarımıza ve büyüklerimize sevgi ve saygıyı önemseyen bir toplumuz Yaşlılarımıza sahip çıkmak, onların geçmişine yakışır şekilde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak asli görevlerimizden olmalıdır” ifadelerini kullandı.

Ev sahipliğinden dolayı Başkan Tok’a teşekkür eden Samsun Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma, Yaşlıları Koruma Dernek yetkilileri, “Yaşlıları her zaman hatırlayan, onlarla her zaman yan yana olan İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’a böylesi güzel bir mekanda bizleri ağırladığı için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA