Savaşçı 19. yeni bölüm fragmanı (5 Kasım 2017)

Fox Tv'nin sevilen dizisi Savaşçı 19. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Savaşçı 19. yeni bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. İşte Savaşçı 19. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Savaşçı 19. yeni bölüm fragmanı (5 Kasım 2017)
Fox Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Savaşçı 19. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Pazar günü yayınlanacak olan Savaşçı 19. yeni bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. İşte Savaşçı 19. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Savaşçı 19. Yeni Bölüm Fragmanı

 
Savaşçı 19. Yeni Bölüm Özeti--
Yüzbaşı Kağan, Doktor'un barajı bombalamasına izin vermez ama yaptığı hamle onu ölümle burun buruna getirir. Kılıç Timi, Kağan'ı kurtarmak için harekete geçerken, Doktor kıyıya çıkmayı başarır ve kaçmaya çalışır. Ama Kılıç Timi'nin elinden kurtulmak sandığı kadar kolay olmaz.

Temo ise okul servisinden Eren'i kaçırmıştır. Oğlunun hayatından endişelenen Hatice fenalaşıp hastaneye kaldırılırken, operasyondan dönen Bayram'a bu haberi vermek herkes için çok zordur.

Savaşçı 19. yeni bölüm fragmanı (5 Kasım 2017)

Alınan istihbaratla Kılıç Timi, Eren'i kurtarmak için operasyona çıkar. Fakat olayların seyri Temo'nun bile tahmin edemeyeceği kadar farklı gelişir. Her şeyi göze alan Albay Kopuz, Eren için elindeki son kozu kullanır.

Savaşçı yeni bölümüyle Pazar 20.00'de FOX'ta!