Sarıyer'de Metro İstasyonunda Kapkaç

Sarıyer’de, Kırgızistan uyruklu üniversiteli kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen şahsın kapkaç suçuna karıştığı ortaya çıktı. Şüphelinin metroda bir kadının çantasını kapkaç yapması güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Sarıyer'de Metro İstasyonunda Kapkaç
Sarıyer İTÜ-Ayazağa Metro İstasyonunda gerçekleşen olayda iddialara göre, 1 Eylül 2017 tarihinde saat 23.45 sıralarında metrodan inerek çıkışa yönelen bir kadın ve çocuğu takip eden şüpheli F.Y., metro istasyonunun sakinliğinden faydalanarak M.D. isimli kadının çantasını kapkaç yaparak koşmaya başladı.

Çantasını çaldıran M.D. isimli kadın ise şüpheli F.Y.’nin peşinden koşarak yetişmeye çalıştı. Ancak F.Y. metro istasyonundan kaçarak kayıplara karıştı. Yaşanan kapkaç anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Cinsel saldırı, nitelikli yağma ve kapkaçtan çok sayıda suç kaydının bulunduğu tespit edilen şüpheli F.Y. ise geçtiğimiz Salı günü Adana’da yakalanarak İstanbul’a getirilmişti. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerin ardından bugün hakim karşısına çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA