Pendik'te Bebeklere 'Hoşgeldin' Hediyesi

Pendik Belediyesi, ilçede yeni doğan bebekleri “Hoşgeldin” hediyeleriyle karşılıyor.

Pendik'te Bebeklere 'Hoşgeldin' Hediyesi
Yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak ve bütçelerine katkı sağlamak amacıyla Pendik Belediyesi tarafından“Hoşgeldin Bebek”Hediyesi veriliyor.

0-3 ay bebeklere yönelik başlatılan proje kapsamında “Hoşgeldin Bebek” Hediye Kutusu hazırlandı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen proje, yeni bebek telaşı yaşayan ailelere destek olmak amacı taşıyor. İçinde bebekler için bakım, giyim ve temizlik ürünlerinin yer aldığı hediye setini almak için başvurular, Pendik Belediyesinin internet sitesi üzerinden yapılıyor.

8’inci çocuğunu kucağına aldı

Yeni bebek sahibi olan ve internetten başvuruda bulunan aileler, Pendik Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından ziyaret edilmeye başlandı. Kapısı çalınanlar arasında Tuğba Eydoğan gibi ilk kez anne olan da vardı, Asiye Karaatay gibi 8’inci çocuğunu kucağına alan da. 38 yaşındaki Asiye Karaatay’a “Hoşgeldin Bebek” hediyesini takdim eden ekipler, en büyüğü üniversiteye giden 8 çocuğu olduğunu öğrenince şaşkınlıklarını gizleyemedi. İçinde biberondan dijital dereceye, battaniyeden bebek bezine çeşitli ürünlerin yer aldığı hediye paketini alan Asiye Karaatay, “İhtiyaçlarımın bir bölümü bu paketle karşılanmış oldu” diyerek Pendik Belediyesine teşekkür etti.
Kaynak: İHA