Konyaaltı'nda 'Güvenlik' Konuşuldu

Antalya Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde Konyaaltı İlçesi’nde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla ‘Güvenlik Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Konyaaltı'nda 'Güvenlik' Konuşuldu
Konyaaltı Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Edip Kemal Bahadır, Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Ahmet Taşır, Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Turan Arığ, emniyet birim müdürleri, bölge muhtarları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Toplantıda, muhtarlar mahallelerinde güvenlikle ilgili yaşadıkları sıkıntıları emniyet yetkilileriyle paylaştı.

Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Edip Kemal Bahadır, Konyaltı’nın Antalya’nın en huzurlu bölgelerinden biri olduğuna dikkat çekerek, “Bu da emniyet birimleri ve belediyemizin ortak hareket etmesiyle mümkün oluyor. Özellikle Zabıta Müdürlüğümüz ile Emniyet Müdürlüğü birçok alanda birlikte hareket etmekte. Amacımız vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamlarını sürdürmesidir” dedi.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Ahmet Taşır ise konuşmasında özellikle muhtarların mahallelerde yaşanan sıkıntılarla ilgili emniyetle bilgi paylaşımının önemine dikkat çekti. Emniyet yetkilileri toplantıya katılan muhtarlardan güvenlik hizmetlerine dair şikayet, istek ve görüşlerini aldı.
Kaynak: İHA