'Kaybedeni Olmayan Yarışma' Başvuruları 13 Kasım'da

Sloganı ‘Kaybedeni Olmayan Yarışma’ olan ve ülkede gönüllüler tarafından hazırlanan en geniş çaplı sınav organizasyonu olan ‘Ufka Yolculuk’ yarışmasının Kırıkkale’deki tanıtımları sürüyor. Yarışma kayıtlarının 13 Kasım tarihinde başlayacağı belirtildi.

'Kaybedeni Olmayan Yarışma' Başvuruları 13 Kasım'da
Yarışmanın Kırıkkale temsilcisi Mustafa Arı, kentin 8 ilçesinde de tanıtım ve bilgilendirme ziyaretlerinde bulundu. Son olarak Delice ilçesinde ziyaretlerde bulunan Mustafa Arı, ilçelerde kaymakam ve belediye başkanlarına yönelik yapılan ziyaretlerde yarışma ile ilgili bilgiler verdiklerini belirtti.

Arı, "Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’nın tanıtımı ile ilgili son olarak Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı ve Belediye Başkanı Turgut Özdem’i de ziyaret ederek yarışma hakkında bilgiler vermiş olduk. Böylelikle 8 ilçemizde toplantılar yaparak Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’yla ilgili ziyaretlerimizi tamamladık. Bu yıl yarışmamızın konusu ‘Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü’ olacak ve yarışmamıza kayıtlara ise 13 Kasım tarihi itibariyle başlayacağız. Bu yıl yarışmamıza çok sayıda farklı yaş gruplarından adayların katılmasını temenni ediyoruz. Ayrıca yarışmada dereceye girenlere de umre ve daha birçok çeşitli hediyeler vereceğiz" dedi.

Amaçlarının sahih kaynaklarla insanları buluşturmak olduğunu ve bu sayede kitap okuma alışkanlığını da kazandırmayı hedeflediklerini belirten Arı, ilerleyen günlerde il protokolüne, sivil toplum kuruluşlarına ve siyasi parti temsilcileri ile halka yönelik tanıtımların da yapılacağını sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA