Kağıthane'deki Cinayet

Servis şoförü Kıyasettin Tacer'in uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kağıthane'de servis şoförü Kıyasettin Tacer'in uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye gönderildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, servis şoförü Tacer'in 31 Ekim'de Girne Caddesi'nde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan 3 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu arada şüphelilerden Ercan A'nın, Tacer ailesi tarafından silahla yaralanması nedeniyle iki taraf arasında husumet olduğu, cinayetin bu nedenle işlendiği iddia edildi.

Öte yandan şüpheliler emniyet binasından çıkarılırken, yürüyemediği belirtilen Ercan A'nın, koluna giren iki polis tarafından merdivenlerden indirildiği görüldü.

- Olay

Kağıthane Girne Caddesi'nde seyreden Kıyasettin Tacer'in (41) kullandığı 34 ZK 6776 plakalı minibüse, 31 Ekim'de bir cipten ateş açılmış, saldırıda ağır yaralanan Tacer, kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Kıyasettin Tacer'in cinayet zanlısı olarak aranan şüpheli Ferit A, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince otobüs ile Antalya'ya kaçmaya çalışırken yakalanmıştı.

Olay günü Ferit A'nın cipinde bulunduğu belirtilen kardeşi Ercan A. ve yakını Nazmi A. da daha sonra gözaltına alınmıştı.
Kaynak: AA