Huzurevi Sakinlerine Doğum Günü Sürprizi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, İsmail-Muammer Cider Huzurevi’nde bulunan ve Kasım ayı içerisinde doğan huzur evi sakinleri için doğum günü kutlaması düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla keyifli zamanlar geçiren huzurevi sakinleri, doğum günü pastasını da hep birlikte kesti.

Huzurevi Sakinlerine Doğum Günü Sürprizi
Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail- Muammer Cider Huzurevi’nde yaşamlarını sürdüren huzurevi sakinleri düzenlenen sürprizle keyifli anlar geçirdi. Bu anlamda İsmail-Muammer Cider Huzurevi’nde bulunan ve Kasım ayı içerisinde doğan huzur evi sakinleri için doğum günü kutlaması düzenledi.

Kutlama programına Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Merve Ateş, Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Asena Demir, Kültür Şube Müdürü Nedim Zurnacı, Huzurevi ve Aş Evi Sorumlusu Murat Kul, huzurevi personeli ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri katıldı.

Programda ilk olarak Aylin Eralp eşliğindeki Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu bir konser verdi. Koronun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden huzurevi sakinleri, hareketli şarkılara da dans ederek eşlik etti.

Daha sonra ise Kasım ayında doğan huzurevi sakinleri hep birlikte doğum günü pastasını kesti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Merve Ateş, de Kasım ayı içerisinde doğan huzurevi sakinlerinin doğum günleri kutlayarak, sağlıklı ömürler diledi.
Kaynak: İHA