Gazi Caddesi'ne Yeni Görünüm

Samsun’u en eski ticaret noktalarından biri olan Gazi Caddesi kalıcı, ömürlük renkli baskı beton kaldırım ve aydınlatma çalışmaları ile yeni görünümüne kavuşturuluyor.

Gazi Caddesi'ne Yeni Görünüm
Vatandaşların ve cadde esnaflarının talebi üzerine eskimiş ve tahribata uğramış Gazi Caddesi’nin kaldırımlarına kalıcı ve dayanıklı zemin güçlendirme çalışmaları doğrultusunda dekoratif renkli kaldırım ile aydınlatma çalışması devam ediyor. 800 metre uzunluğundaki güzergah doğrultusunda geliş ve gidiş yönünde 3 bin metrekare üzerinde yapılan renkli baskı beton ve aydınlatma çalışması hem cadde esnaflarını ve hem halkı memnun ediyor. Her gün yüzlerce araç ve yaya trafiği ile hareketlilik yaşayan aydınlatma çalışmaları ile farklı bir çehre kazandırılan Gazi Caddesi’nin renkli baskı beton uygulaması ile ömürlük hizmet alan yeni görünümü farklılığını hissettiriyor.

Gazi Caddesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Samsun’un ticari hayatında önemli bir yeri olan Gazi Caddesi’nde esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak çalışmaya startı verdik. Yüzde 80’i tamamlanan Gazi Caddesi’ndeki renkli baskı beton kaldırım yanı sıra, aydınlatma çalışmalarımızla caddeyi yeni görünümüne kavuşturduk” dedi.



“3,5 yılda 115 bin 38 m2 beton kaldırım ve yol yaptık”

3,5 yılda belediye olarak asfalt yol, parke yol, beton kaldırım, sathi kaplama ve yeni yol açma çalışmaları kapsamında İlkadım ilçesine ciddi anlamda hizmet yaptıklarını kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İlçemizde kaldırım çalışmaları kapsamında üç buçuk yılda 115 bin 38 m2 beton yol ve kaldırım yapımını tamamladık. Bulvar üstü, bulvar altı ve köy statüsünden mahalle kimliğine kavuşmuş yeni mahallelerimize imkanlarımız ölçüsünde yatırımlar yapmaktayız. Söz verdiğimiz gibi İlkadım halkının ferah, hijyenik, rahat cadde ve sokaklarda yaşamaları için yoğun mesai harcıyoruz. Çalışmalarımızın gerçekleştiği mahalle esnaflarımız ve halkımızla bir araya gelip bu yerlerin daha çok güzelleşmesi için istişareler yapıyor, halkımızın isteği doğrultusunda hizmet getiriyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA