Demirkol Öğrencilere Deneyimlerini Paylaştı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, “Eğitime destek kitap dağıtım” projesi kapsamında Hüsnü Mehmet Özyeğin Ortaokulunu ziyaret ederek, 5’inci sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

Demirkol Öğrencilere Deneyimlerini Paylaştı
Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis üyeleri Mehmet Keskin ve Mehmet Toprak ile birlikte Ahmet Yesevi Mahallesinde bulunan Hüsnü M. Özyeğin Ortaokulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Ekrem Özdemir ve öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Demirkol, 5’inci sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet ederek, kısa bir konuşma yapan Başkan Demirkol, “Gençler bizim geleceğimiz. Gençler, ailelerinin umudu ve milletimizin geleceği. Bu bakımdan sizlerin en iyi şekilde yetişmesi için Milli Eğitim Müdürlüğümüz, okul müdürü ve öğretmenlerimiz ellerinden gelen tüm çabayı gösteriyor. Sizlerden bir isteğim olacak, ailenizin size verdiği tavsiyeleri, sözleri, öğretmenlerinizin sözlerini dinleyiz, öğretmenlerinizin verdiği ödevleri zamanında yapın. Bu yılda, çeşitli deneme sınavları yapacağız. Okul müdürümüz, Milli Eğitim Müdürlüğümüzle eğitim konusundan devamlı işbirliği halinde olacağız. Şimdi, bizim bilgi çağında en iyi şekilde yetişmeniz için ve daha sonrasında bu bilgi çağında elde etiğiniz bilgileri, devletimizin menfaati için devletimizin ve milletimizin refahı için en iyi şekilde kullanmak gerekmektedir. Bu hususta maneviyatımızı, milli değerlerimizi, tarihimizi öğrenmemiz lazım. Bu aziz milletin size ihtiyacı olduğunu hiçbir zaman için unutmamız lazım" dedi.

Başkan Demirkol, konuşmalarının ardından “Eğitime destek kitap dağıtım” projesi kapsamında öğrencilere Siyer-i Nebi Kitabı dağıttı.

Sınıfları da gezen Başkan Demirkol, daha sonra okuldan ayrıldı.
Kaynak: İHA