Babaeski'de Huzur Toplantısı Yapıldı

Babaeski Emniyet Müdürlüğünce huzur toplantısı düzenlendi.

Cumhuriyet Mahallesi'nde bir kahvehanede düzenlenen toplantıya, Emniyet Müdürü Hakan Hatip, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Yaşar Ekici, polis memuru Seyran Yılmaz, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Hatip, burada yaptığı konuşmada, huzur toplantılarında vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyerek, çözüme kavuşturmak istediklerini belirtti.

Özellikle son dönemde artan dolandırıcılık olaylarıyla vatandaşların kandırılarak para ya da altınlarının çalındığını ifade eden Hatip, hiçbir polis, hakim, savcı ya da kurum personelinin, bahanelerle evlere giderek para ya da altın talep etmediğini söyledi.

Telefon dolandırıcılarına karşı herkesin daha dikkatli olması gerektiğini aktaran Hatip, "Bizim başımıza gelmez, bizi kandıramazlar demeyin. Karşınızdaki insanlar bu işi profesyonel olarak yapıyor. Şunu asla aklınızdan çıkarmayın hiçbir polis, hakim, savcı ya da kurum personeli çeşitli bahanelerle evlere giderek para ya da altın talep etmez. Böyle durumla karşı karşıya kaldığınızda mutlaka kolluk kuvvetlerine haber verin.'' diye konuştu.

Hatip ve beraberindekiler daha sonra vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kaynak: AA