Kulp Belediyesinden Anaokul Öğrencilerine Ücretsiz Servis Aracı

Kayyum atanan Diyarbakır’ın Kulp Belediyesi ücretsiz hastane servisi, ücretsiz sosyal hizmetleri araçlarından sonra ana okul öğrencileri için de ücretsiz servis aracını hizmete koydu.

Kulp Belediyesinden Anaokul Öğrencilerine Ücretsiz Servis Aracı
Bir çok alanda ücretsiz servis araçlarını hizmete koyan Kulp Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu “Ücretsiz hastane servisi, ücretsiz sosyal hizmet araçlarımızdan sonra ana okuluna giden çocuklarımızı taşıyacak olan ücretsiz ana okul servis aracımızda hizmet vermeye başladı.

Kulp ilçesinde yaşayan anaokul çağındaki bütün çocuklarımızın okullarına rahat ve güvenli bir şekilde gidip gelmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz servis hizmetini elzem görüp hayata geçirdik. Çocuklarımızın eğitim alabilmeleri için okulların fiziki şartlarını düzenliyor, eğitim için gerekli araç-gereçlerini temin ediyor ve güvenli bir şekilde ücretsiz servis araçlarımızla ulaşımlarını sağlıyoruz” dedi.

Kulp Belediyesine bağlı ücretsiz ana okul servis aracı her gün 190 ana okul öğrencisinin ulaşımını sağlıyor. Ücretsiz ana okul servis aracında bir şoför ve çocuklara yardımcı olması için bir hostes çalışıyor. Veliler bu çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Kulp Belediyesine teşekkür etti.
Kaynak: İHA