İzmir Ekonomi Üniversitesinden Sertifika Programları

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü, markalaşma, yenilenebilir enerji hukuku, sorun çözümü, iletişim ve zaman alanlarında sertifika programları gerçekleştirileceğini bildirdi.

İzmir Ekonomi Üniversitesinden Sertifika Programları
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü, bu yıl ilk kez yapılacak sertifika programlarının startını verdi. Bu yıl ilk kez yapılacak sertifika programlarında, ilk eğitimin 25-26 Kasım tarihleri arasında "Markalaşma An Meselesi: Zaman, İman, İmkân" adıyla başlayacağını duyuruldu. Eğitimlerin, İEÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Görevlisi, Genç Yaratıcı İletişim Hizmetleri Ajans Direktörü Haluk Mesci tarafından gerçekleşeceği kaydedilirken, farklı tarihlerde yine iki eğitimin düzenleneceği ifade edildi. Bu programlarda ise iki ayrı eğitmen katılımcılara bazı bilgiler aktaracağı da açıklandı.

İEÜ Rektörü Prof. Dr. Can Şımga Muğan, eğitimlerin bölge ve ülke ekonomisinde önemli rol oynayan kamu ve özel sektör paydaşların ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde hazırladığını söyledi.

Prof. Dr. Muğan, “Artan küresel rekabet ortamında fark yaratmak isteyen profesyonelleri, kaliteli eğitim anlayışında doğru bilgi ve araçlarla donatmayı hedeflemekteyiz. Ayrıca, deneyimli ve nitelikli eğitmenlerimizle, sertifika programı katılımcılarına profesyonel bir bakış açısı kazandırarak ve bireysel yeteneklerini geliştirerek iş dünyasında fark oluşturma fırsatı sunuyoruz. Sadece günlük yaşamda değil, iş yaşamında da nitelikli bir insan olmak ve geleceğe yön vermek için değişime ve gelişime açık herkesi sertifika programlarımıza katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA