İçme Su Şebekesi Ve Temizlik Çalışması Başladı

Ceylanpınar Belediyesi ilçe kırsalında "Temiz mahalle temiz içme suyu" parolası ile başlattığı çalışmalar kapsamında Ceylan Mahallesi’nde içme su şebekesi ve temizlik çalışması başlattı.

İçme Su Şebekesi Ve Temizlik Çalışması Başladı
2014 yerel seçimlerini Menderes Atilla’nın kazanmasının ardından Ceylanpınar Belediyesi ve paydaşı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler ilçe kırsalında hizmetlerini hummalı bir şekilde sürdürüyor. 68 su kuyusu açarak halkın büyük ölçüde su sıkıntısını gideren Başkan Atilla, Ceylan Mahallesi’nde içme su şebekesi çalışmasını da başlattı. Devam eden çalışmaların yanı sıra Ceylan Mahallesi’nde içme su şebekesinin yanı sıra çöp toplama çalışmaları da yürütülürken diğer yandan da kışa hazırlık çalışmaları başlatıldı. Ceylanpınar Belediyesi’ne bağlı ekipler kış mevsimi dolayısıyla su giderlerini tespit ederek olası su birikintilerini önlemek amacıyla çeşitli noktalara su giderleri yerleştirdi.

Akkuş: Mezarlığımızda Su Yoktu 500 Metre Su Şebekesi Döşeniyor

Ceylan Mahallesi’nde devam eden çalışmalarla ilgili Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür eden Mahalle Muhtarı Hüseyin Akkuş, ’’ Önceden mezarlığımızda su yoktu ama şimdi500 metre su şebekesi döşeniyor. Bunun yanında şu anda stabilize yollarımız yapılıyor. Kilitli parke döşeme öncesi hazırlıklar yapılarak güzel çalışmalar yapılıyor. Kış mevsimini çıkarmak amacıyla iyi çalışmalar yürütülüyor o nedenle sayın belediye başkanımız Menderes Atilla’ya ve ekibine teşekkür ediyoruz. Mahallemizde yaptıkları çalışmalardan dolayı’’ dedi.

"Muazzam Yollar Yaptılar"

Ceylan Mahalle sakinlerinden Halef Akkuş ise, Ceylanpınar Belediyesi’nin muazzam şekilde yol çalışması yürüttüğünü ifade ederek, ’’İçme su şebekesi döşenerek 500 metre mezarlığımıza kadar çalışmalar yaptılar. Muazzam yollar yaptılar inşallah bundan sonra mahallemiz daha güzel olacak çamur falan kalmayacak. Allah sayın belediye başkanımız Menderes Atilla’dan razı olsun. Tüm belediye ekiplerine teşekkür ederim’’ şeklinde konuştu.

Genel Olarak Temizlik Çalışmaları Yapılarak Çöplerimiz Toplanıyor

Kışa hazırlık çalışmaları yapıldığını ifade eden Ceylan Mahalle sakinlerinden İbrahim Adıgüzel, ’’Mahallemizde gayet güzel çalışmalar yapılıyor. Genel olarak temizlik çalışmaları yapılarak çöplerimiz toplanıyor. İnşallah mahallemiz için hayırlı olur belediye başkanımız Menderes Atilla’ya ve ekibine çok teşekkür ederim’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA