Çocuklar Yeteneklerini Keşfediyor

Adana’da, eğitsel ve bilimsel aktivetelere katılan çocuklar, iletken her nesneyi, sebze ve meyveyi kullanarak bilgisayara komut vererek, teknoloji dünyasının sırlarını keşfediyor.

Çocuklar Yeteneklerini Keşfediyor
Adana Optimum AVM her hafta sonu Makey Makey Teknoloji Atölyesi ile minik misafirlerini bilişim çağının gizemli dünyasıyla tanıştırıyor. Hafta sonları aileleriyle birlikte alışveriş merkezine gelen 7-15 yaş arası çocuklar, katıldıkları atölye çalışmasında geliştirdikleri tasarım ve projelere hayat verme fırsatına sahip oluyor.

Tüketimden üretime yönlendiren, ekip çalışması ile çocuklara proje yapabilme imkanı sağlayan Makey Makey teknolojisiyle birbirinden ilginç buluşlar geliştiren çocuklar, yaşıtlarıyla sosyalleşerek teknolojinin sırrını çözüyor, keyifli zaman geçiriyor. Geleceğin bilim insanlarının teknoloji dünyasına giriş yapmalarını sağlayan ücretsiz Makey Makey Teknoloji Atölyesi, her hafta Cumartesi ve Pazar günleri 13.00 ile 18.00 saatleri arasında alışveriş merkezinde çocuklara unutamayacakları anlar yaşatıyor.
Kaynak: İHA