AK Parti Mihalıççık Kadın Kollarından Yardım

AK Parti Mihalıççık İlçe Kadın Kolları Başkanı Suzan Karakaya ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede yaşayan hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek, evlerinin temizliği, bakımını yapıyor ve eşyalarını yeniliyor.

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Karakaya, yaptığı yazılı açıklamada, her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılığın hayatın çok özel bir dönemini oluşturduğunu ifade ederek, yaşlıların dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürü ve değerleri yarınlara taşıyan en değerli varlıklar olduğunu kaydetti.

Yaşlılara, hak ettikleri saygıyı ve hürmeti göstermek, onların hayatını kolaylaştırmak ve yaşamlarının bu dönemlerinde kimseye muhtaç olmadan hayatlarını sürdürmelerini sağlamanın herkesin görevi olduğuna işaret eden Karakaya, şöyle devam etti:

"Biz AK Parti Kadın Kolları olarak, sorumluluklarımızın bilincindeyiz. İlçe Belediye Başkanımız İsmail Uysal'ın da desteği ile yaptığımız çat kapı ziyaretlerimizde yalnız yaşayan, ihtiyaç sahibi yaşlılarımıza, evde bakım hizmetlerinden, ev temizliği, ev eşyalarının yenilenmesine kadar birçok hizmeti kadın kollarımız olarak bizler sunuyoruz. Biliyoruz ki onlara bunların yanı sıra sevgide saygıda kusur etmemek ve aynı zamanda bir minnet borcumuz var. Destek veren Belediye Başkanımız İsmail Uysal, AK Parti İlçe Başkanımız Soner Ergün ve partililerimize teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA