Modern Ve Şık Yapılara Alumınance İmzası

Sektöründe 35 yıllık tecrübesi bulunan Zahit Alüminyum’un uzun ömürlü, kullanışlı, çevreci ve ekonomik özellikleri nedeniyle modern mimaride kullanımı hızla artan prestij markası ’Aluminance’ ile yapılar artı değer kazanıyor.

Modern Ve Şık Yapılara Alumınance İmzası
Zahit Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Zahit Balbay, inşaat sektörünün daha çevreci, şık, uzun ömürlü ve kullanışlı malzemelere yönelmesiyle ’doğa dostu’ bir metal olan alüminyumun öneminin daha da arttığını, bu kapsamda Zahit Alüminyum olarak, 2011 yılında sektöre kazandırdıkları ’Aluminance’ markasıyla alüminyum profil ve kompozit panel üretimi yaptıklarını söyledi.



Balbay, birinci kaliteyi temsil eden A ve İngilizce’de parlaklık anlamına gelen Luminancenin birleşiminden doğan Aluminance markasının artık Zahit markası gibi güvenle ve kalite ile eşdeğer anıldığını ifade ederek, şu bilgileri verdi: “Aluminance, çevresel koşullar, boyutsal talebi karşılayabilen dayanım, mimari estetik, kullanım kolaylığı ve optimum fayda faktörleri dikkate alınarak tasarlanan sistemleri ile kullanıcıyı cezbediyor. Aluminance ile tüm sektörel gelişmeleri, teknolojik yenilikleri ve müşteri taleplerini dikkate alarak proje bazlı yenilikçi çözümler sunuyoruz. Siparişin başından teslimatına kadar geçen süreçte müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyoruz."

Zahit Balbay, günümüz mimarisine çözüm ortağı olan Aluminance sistemlerinin, birçok seçkin ve prestijli konut, iş merkezi, okul, AVM, hastane, banka gibi özel yapılarda ve kamu yapılarında kısaca mimarinin olduğu her yerde güvenle kullanıldığını ifade etti.



Kompozit panel

Balbay, bir yapı sistem markası olan “Aluminance” adı altında alüminyum profilin yanı sıra kompozit panel üretimi de yaptıklarını, bu ürün grubunda “Aluminance Plus” ve “Aluminance Class” markaları ile farklı müşteri beklentileri ve taleplerine cevap verdiklerini belirtti.

İki alüminyum levha arasına polietilen dolgu yerleştirmek sureti ile elde edilen kompozit panellerin hafif yapısı, taşıyıcı sistem ve kolonlara ekstra yük bindirmeden yüksek standartlı binaların yapılmasına zemin hazırlamasından dolayı da yoğun tercih gördüğünü belirten Balbay, “Kompozit panelde şu anda B1 ve B2 normlarında üretim yapıyoruz. Yeni yılın ilk aylarında hizmete açılacak yeni tesislerimizle A2 normlarında da üretime geçeceğiz” diye konuştu.

Balbay, ’Aluminance’ markası ile tüm sektörel gelişmeleri, teknolojik yenilikleri ve müşteri taleplerini yakından takip ederek sunduğu yenilikçi çözümler ile her zaman kendi alanında lider olmayı hedeflediğini kaydetti.

Globalleşen dünyanın rekabet ortamında, bir ürünü üretirken her bütçeye hitap edilmesinin önemli bir ticari zorunluluk olduğunu belirten Balbay, “Biz de bunu düşünerek, 2011 yılında satışa sunduğumuz prestij markamız olan Aluminance’ın yanı sıra yine profil ve kompozit panel üretimi yaptığımız ‘Vetrina’ markamız ile de daha ekonomik koşullarda çözümler sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA