Korkuteli-Elmalı Duble Yolunda Çalışmalar Devam Ediyor

Antalya’da Korkuteli-Elmalı duble yolunda çalışmalar devam ediyor. Elmalı Belediye Başkanı Av. Ümit Öztekin, çalışmaları yakından takip ediyor.

Korkuteli-Elmalı Duble Yolunda Çalışmalar Devam Ediyor
Korkuteli-Elmalı arasındaki 40 kilometre uzunluğundaki bölünmüş yolda çalışmalar devam ediyor. Toplam maliyeti 456 milyon 672 bin TL olan yolun karakteristik özelliği bitümlü sıcak karışım-bölünmüş yol şeklinde olacak. Kızılkaya’dan Finike’ye kadar koridor oluşturacak modern bölünmüş yol sayesinde çevre illerin Antalya ile ulaşımı hızlı ve güvenli hale gelecek. Yolun 2020 yılında tamamen bitirilmesi planlanıyor.

Ağustos ayında başlanan Elmalı-Korkuteli bölünmüş karayolunda çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, "Tamamlandığında mesafeleri kısaltacak, seyahat konforu ve ulaşım kolaylığı sağlayacak Elmalı-Korkuteli bölünmüş karayolu ilçemizin ekonomik kalkınmasına da büyük katkı sağlayacak. Bu yolun uzunluğun 40 kilometredir. Yol BSK yapılarak otoban standardında olacaktır. Bu yolun 3 yıl içerisinde bitirilmesi öngörülmektedir" dedi.

Kaynak: İHA