Klozet Kapağı Hırsızları Yakalandı

Mardin Emniyet Müdürlüğü kentte yaşanan bir haftalık asayiş olaylarını açıklarken, klozet kapağı ile birlikte inşaat malzemesi çalan bir şahsın yakalandığını duyurdu.

Klozet Kapağı Hırsızları Yakalandı
Emniyet Müdürlüğü kentte yaşanan bir haftalık asayiş olayları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada “İlimiz Artuklu ilçesinde Mardin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatlarıyla Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma neticesinde; 13 Mart Mahallesi Emniyet Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatta meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili şüpheli 1 şahıs çalmış olduğu; 150 adet musluk, 100 adet radyatör vanası, 66 adet radyatör valfı, 6 adet klozet kapağı, 17 adet termostatik radyatör kapağı, 48 adet banyo bataryası malzemeleri ile birlikte yakalanmıştır. İlimiz İstasyon Mahallesi Organize Sanayi Bölgesinde bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olayın şüphelisi olduğu tespit edilen 1 şahıs yakalanmıştır. Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timlerimizin Şehidiye Mahallesi 1. Cadde Üçyol mevkiinde yapmış oldukları şok uygulamada; şüpheli 1 şahsın yapılan üst aramasında 1 adet ruhsatsız 7,65 milimetre çapında tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör, 4 adet dolu fişek ele geçirilmiş olup, şüpheliler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları üzerine adli tahkikata başlanmıştır” denildi.

TEDAŞ hizmet binası arkasında bir şahsın silahla ateş ettiği ifade edilen açıklamada; yetkililerin ihbarı üzerine bahse konu yerde bulunan inşaat alanında yapılan araştırmalarda olayın şüphelisi şahıs tespit edilerek yakalanırken, şahıs üzerinden 1 adet el yapımı kırmalı tek fişek kapasiteli, atıma hazır ruhsatsız silah, 9 adet dolu fişek ve 2 adet boş fişek ele geçirildiği belirtildi.
Kaynak: İHA