Kanal A'da Yeni Dönem

Kurulduğu 1994 yılında Adana’nın ilk özel televizyonu unvanı ile yayın hayatına başlayan Kanal A (TV A), yoluna yeni ortağı Güven Altyapı Ltd. Şti. ile devam ediyor. Kanal A’nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz, “Bölgenin en önemli, çıtası en yüksek, çok başarılı, şehrimize yakışan, marka bir televizyon kanalının oluşumu için elimizden gelen katkıyı yapacağız” dedi.

Kanal A'da Yeni Dönem
Kanal A televizyonu yeni bir birlikteliğe imza atarak, Türkiye genelinde çeşitli projelere imzalar atan Güven Altyapı Ltd. Şti. ile anlaştı.

Yeni dönemde TV A’nın yönetim kurulu başkanlığını da üstlenen Yavuz Yılmaz, "İş ve medya sektöründe önemli tecrübelere sahip Ercan Yılmaz’la birlikte inanıyorum ki, sadece Adana’mızın, bu güzel şehrimizin değil bölgenin en önemli, çıtası en yüksek, çok başarılı, şehrimize yakışan, marka bir televizyon kanalının oluşumu için elimizden gelen katkıyı yapacağız. Adana’mızın ve bölgemizin tanıtımı, marka değerinin artması, ekonomik, iktisadi, siyasi ve kültürel gelişimi için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bağımsız, tarafsız, özgür yayın anlayışı ile elimizden gelen katkıyı koymaya çalışacağız” diye konuştu.

Yılmaz, kurumsal bir çizgide, profesyonel bir bakış açısı ile teknolojik ve emek isteyen alanlarda da hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan TV A’nın yoluna devam edeceğini belirterek, “Amacımız, yerel tatda, ulusal kalitede, güçlü, etkin, tarafsız, vizyonel bir bakış açısıyla, bu şehre ait marka, bir televizyon kanalı ve medya gücü oluşturmaktır. Televizyon kanalımıza emek veren arkadaşlarımızla, Adana’mız için, yolumuza daha da güçlenerek devam ediyoruz. Kanal A’nın yani TV A’nın Adana ve bölge için ne kadar önemli olduğunun da farkındayım” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA