Horzumkeserler Mahallesine 3 Kilometrelik Yol

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Horzumkeserler Mahallesinde 3 kilometrelik yol düzenleme ve genişletme çalışmalarına başladı.

Horzumkeserler Mahallesine 3 Kilometrelik Yol
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Horzumkeserler Mahallesinde yıllardır kanayan bir yara haline gelen dar yolları genişletme çalışması başlatırken ilçe genelinde çalışmalarını dört koldan yürüten ekiplerin de çalışmaları aralıksız sürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Alaşehir Belediyesi olarak halkımızın rahat etmesi için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımız nerede olursa olsun hizmet ihtiyacı varsa belediye olarak her yere yetişmeye çalışıyoruz ve insanların mutluluğu için her yere hizmet götürmeye devam edeceğiz. Alaşehir Belediyesi olarak ilkemiz belirlediğimiz ‘Nerede insan orada hizmet’ olgusuyla çalışıyoruz. Belediye olarak son derece önemli hizmetlere imza atıyoruz fakat yeni büyükşehir yasası ile sınırlarımız devasa bir şekilde büyüdü. Her yerde hizmet eksiği bulunmaktadır. Her yere yetişmeye gayret ediyoruz. Şu ana kadar hizmet tempomuz iyi durumda. Bundan sonra da aynı tempoda hizmet üretmeye, halkımızı rahatlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Genişletme çalışması yapılan yolu genelde köylülerin ve çiftçilerin kullandığı ve bu durumdan yıllardır şikayetçi olduklarını belirtilen Başkan Karaçoban Alaşehir Belediyesinin bu tür acil sorunlara öncelik vermeye devam edeceğinin altını çizdi.
Kaynak: İHA