Garanti Ve BP'den 'Araçta Ödeme' Hizmeti

BonusFlaş mobil uygulamasına eklenen 'Araçta Ödeme' özelliği sayesinde, BP müşterileri aracı terk etmeden akaryakıt bedelini kredi kartıyla ödeyebilecek.

Garanti Bankası ve BP, BonusFlaş mobil uygulamasına eklenen "Araçta Ödeme" özelliği ile müşterilerine kolaylık sağlayacak bir iş birliğine imza attı.

Garanti Bankası açıklamasına göre, teknolojideki gücünü BP ile birleştiren banka, mobil ödeme alanındaki hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

İş birliği kapsamında BonusFlaş mobil uygulamasına eklenen "Araçta Ödeme" özelliği sayesinde, BP müşterilerine aracı terk etmeden akaryakıt bedelini kredi kartıyla ödeme imkanı sunulacak.

BonusFlaş'ın bu yeni özelliği, olumsuz hava koşulları veya saatin geç olması gibi herhangi bir nedenden dolayı araçtan inmek istemeyen kart sahiplerine kolaylık sağlayacak.

İstasyon görevlisine akaryakıt ödemesini BonusFlaş ile ödeyeceğini belirten müşteriler, uygulamaya istasyon ve pompa numarasını girerek almak istediği akaryakıt miktarını belirleyecek ve dijital parolaları ile işlemlerini tamamlayabilecek. Müşteriler, kartlarında biriken bonus ve BP bonuslarını da kullanabilecek.

- "Müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Işıl Akdemir Evlioğlu, BonusFlaş uygulamasının, kullanıma sundukları 2 yıllık sürede 4 milyonun üzerinde indirme sayısıyla Türkiye'de en çok tercih edilen finansal uygulamalardan biri olduğunu kaydetti.

Bonus Flaş'ın aylık 7 milyon ziyaret ve 52 milyon görüntülenme sayısı olduğu bilgisini veren Evlioğlu, "Bugüne kadar yaklaşık 12 milyon kampanya katılımının gerçekleştirildiği BonusFlaş, müşterilerimiz için ne denli faydalı, ihtiyaca cevap veren ve değer yaratan yenilikçi bir ürün olduğunu kanıtladı. Garanti Bankası olarak, yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Martin Thomsen ise Türkiye'nin BP için en önemli pazarlar arasında yer aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Türkiye'de 106 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Her geçen yıl istasyon sayımızı artırıyor ve istikrarlı büyümemize teknolojik yatırımlar ve inovatif iş birliklerimizle devam ediyoruz. Garanti Bankası iş birliğiyle müşterilerimize özel geliştirilen Araçta Ödeme Hizmeti de bu yenilikçi bakış açısı için iyi bir örnek teşkil ediyor. Pazarda farklı sektörlerle yapacağımız stratejik iş birlikleri ile tüketicilerimize yeni heyecanlar ve inovatif yaklaşımlar sunmayı hedefliyoruz."

Kaynak: AA