Esnaftan, İtfaiyeye Teşekkür

Şanlıurfa yolu üzerinde bir tekstil fabrikasında yaşanan yangın olayına zamanında 12 araç ve 38 personelle müdahale ederek yangının diğer depo ile fabrikalara sıçramasını engelleyen İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret eden sanayi esnafı olayı yerinde bizzat takip eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Cumali Atilla ve itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Esnaftan, İtfaiyeye Teşekkür
İl genelinde yaşanan yangın ile doğal afetlere müdahale eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, geçen hafta Urfa yolu üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasında çıkan yangına müdahale etti. Zamanında müdahale bulunarak yangının büyümesini, diğer fabrika işletmelerine yayılmasını önleyen itfaiye ekipleri büyük bir facianın ve maddi kaybın önüne geçti.

Başkan Atilla, olayı yerinde takip etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın, gece geç saatlere kadar takip ettiği yangın olayında itfaiye ekipleri, 12 araç ve 38 personel ile yaklaşık 500 ton su kullanarak yangını kısa sürede söndürüp büyük bir faciayı önledi.

Tekstil fabrikasında çıkan yangını kısa sürede söndürerek büyük bir facianın ve maddi kaybın önüne geçen İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret eden işyeri sahipleri, gösterilen çabadan dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla ve itfaiye ekiplerine teşekkür etti.
Kaynak: İHA