Başkan Ünver STK Temsilcileri İle Görüştü

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini kabul etti.

Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Nilgün Yazıcı ve Genel Müdür Selim Güven ile makamında görüşen Ünver, vakfın çalışmalarını takip ettiğini belirterek inanç ve kararlılıkla çalışmalarının sürmesi temennisinde bulundu.

Yazıcı ise Anadolu insanına eğitim ve sağlık alanında hizmet sunmak amacıyla 1979 yılında kurulan vakfın 38 yıllık döneme birçok projeyi ve hizmeti sığdırdığını belirterek, vakfın hedeflerine yönelik bilgiler verdi.

Ünver, daha sonra Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Salih Çelikbaş ve oda yönetimini makamında kabul etti.

Tarımsal alanda faaliyette bulunan bir oda olarak üyelerinin beklentilerine cevap verebilecek hizmetlerin ortaya konulmasında belediyenin kendilerine katkı sunduğunu ifade eden Çelikbaş, Ünver'e teşekkür etti.

Ayrıca, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü ve Nevşehir Karoserciler ve Marangozlar Odası Başkanı Ramazan Korkmaz ile görüşen Ünver, sivil toplum teşkilatlarının üyelerine daha faydalı hizmetler sunabilmek için çalıştıklarını ve işbirliklerini bundan sonraki süreçte de artırmak için çalışacaklarını söyledi.

Kaynak: AA