Başkan Kafaoğlu Ankara'da Temaslarda Bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Ankara’da belediyenin yatırımlarını takip etmek amacıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu. Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kafaoğlu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İller Bankası’na yaptığı bir dizi ziyaretlerde yatırımlar için destek istedi.

Başkan Kafaoğlu Ankara'da Temaslarda Bulundu
Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu beraberinde AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan ile birlikte ilk olarak Balıkesir’li olan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit’i ardından da yine Balıkesir’li olan Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven’i ziyarette bulunarak sohbet etti. Başkan Kafaoğlu’nun Ankara programına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz de katıldı.

Başkan Kafaoğlu, İl Başkanı Demiraslan ve Genel Sekreter Gürbüz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr. Mustafa Öztürk’ü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Demirbaş’a ziyarette bulunarak, belediyenin faaliyetleri ve destek bekleyen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Kafaoğlu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankası ziyaretinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşa yönelik hizmetlerin artarak devam edeceğini ve bu kapsamda Ankara’da yatırımların daha da hızlanması adına ziyaretler gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Kaynak: İHA