ASAT'tan Elmalı'ya Malzeme Deposu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atık İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü, Elmalı’ya düzenli malzeme deposu ve su arıza binası yapıyor.

ASAT'tan Elmalı'ya Malzeme Deposu
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Elmalı ilçesine yaklaşık 2.5 milyon lira yatırım bedelli düzenli malzeme deposu ile su arıza binası çalışmalarına devam ediyor. Bina ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinden oluşan maliyet yükünün önlenmesi hedefleniyor. 6 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen deponun bin metrekare kapalı alanı ve içinde vinci bulunuyor. Bölgedeki hizmet hızını ve verimini artıracak bir üs niteliği taşıyacak olan malzeme deposu haricinde, 500 metrekare inşaat alanına sahip bir bölüm daha yapılacak. Burada ayrıca 2 katlı bir toplantı salonu ve çalışanların ihtiyaçlarını giderebilecek mekanlar olacak.

ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt ve yardımcıları Elmalı’ya giderek çalışmaları denetledi, yetkililerden bilgi aldı. İnşaatın yaklaşık 2.5 milyon lira maliyeti olduğunu bildiren ASAT Müdürü Kurt, çalışmaların kısa zamanda tamamlanacağını belirtti.

Kaynak: İHA