ASAT'tan Elmalı İlçesine 2,5 Milyon Liralık Yatırım

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu Tesisi (ASAT) Genel Müdürlüğü, Elmalı ilçesine 2,5 milyon liralık malzeme deposu ve su arıza binası inşa ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Antalya genelinde içme suyu, kanalizasyon, atık su arıtma, yağmur suyu drenajı ve bölge tarımını kalkındıran sulama inşaatlarının yanı sıra şubeler ve hizmet binalarıyla Antalya'nın her noktasında yatırımların devam ettiği belirtildi.

İlçelere daha çabuk ve etkin hizmet götürebilmek için düzenli malzeme depoları ve su arıza binaları inşa edildiği kaydedilen açıklamada, bu amaçla Elmalı'ya 6 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen deponun bin metrekare kapalı alanı ve içinde vincinin bulunduğu aktarıldı.

Açıklamada, bölgedeki hizmet hızını ve verimini artıracağı belirtilen deponun 500 metrekare inşaat alanına ayrıca 2 katlı bir toplantı salonu ve çalışanların ihtiyaçlarını giderebilecekleri mekanlar yapılacağı kaydedildi.

ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt ve yardımcıları, Elmalı'ya giderek çalışmaları denetledi, yetkililerden bilgi aldı.

İnşaatın yaklaşık 2,5 milyon lira maliyeti olduğunu bildiren ASAT yetkilileri, çalışmaların kısa zamanda tamamlanacağını aktardı.

Kaynak: AA