AK Parti Denizli İl Başkanı Filiz Açıklaması

'Dünyanın birçok yerinde sıkıntılar yaşanırken Türkiye emin adımlarla yolunda ilerliyor'.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, dünyanın birçok yerinde sıkıntılar yaşanırken Türkiye'nin emin adımlarla yolunda ilerlediğini kaydetti.

Filiz, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin her bakımdan büyüdüğünü ve geliştiğini, satın alma gücü paritesine göre dünyanın 13. büyük ekonomisi olduğunu belirtti.

Dünyanın birçok yerinde sıkıntılar yaşanırken Türkiye'nin emin adımlarla yolunda ilerlediğini vurgulayan Filiz, şunları kaydetti:

"Şu günlerde Türkiye'de sistem tıkır tıkır işlerken dünya fokur fokur kaynıyor. Çoğu ülke ekonomik sıkıntılarla boğuşurken, bize dost görünen ülkeler akıl tutulması yaşarken, Türkiye'nin ekonomik problemlerle uğraştığı, siyasi iktidarsızlıkların yaşandığı dönemleri çok geride kaldı. Türkiye'nin bu kadar istikrarlı ilerlemesi ve sorunlarını çözmesi birilerini rahatsız ediyor. Dünyanın birçok yerinde sıkıntılar yaşanırken Türkiye'nin emin adımlarla yolunda ilerliyor. Bütün olumsuz gelişmelere, 2018 için kaos, ekonomik kriz senaryosunu tedavüle sokmaya çalışanlara rağmen Türkiye büyümeye, kalkınmaya, iş, aş üretmeye devam etmektedir. Ne yaparsa yapsınlar, hangi hileye başvurursa vursunlar ülkemizin üzerinde oynanan oyunları milletçe bozmaya devam edeceğiz."

AK Parti'nin ekonomiden siyasete, uluslararası ilişkilerden toplumsal barışa her alanda etkin çalışmasını sürdürdüğünün altını çizen Filiz, "İlçe kongrelerimiz 25 Kasım itibariyle kaldığı yerden devam edecek. 2019 seçimleri için çok çalışacağız ve başaracağız. 2019 seçimlerine hazırlanacak güçlü kadroları kongrelerimiz ile belirliyoruz. AK Partimize yakışır şekilde birlik ve beraberlik içerisinde kongrelerimizi yapacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA