Kırgın Çiçekler 98. Yeni Bölüm Fragmanı (20 Kasım 2017)

Atv'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler 98. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 20 Kasım 2017 pazartesi günü yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler 98. yeni bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. İşte Kırgın Çiçekler 98. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Kırgın Çiçekler 98. Yeni Bölüm Fragmanı (20 Kasım 2017)
Atv'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler 98. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

20 Kasım 2017 pazartesi günü yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler 98. yeni bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı.

İşte Kırgın Çiçekler 98. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Kırgın Çiçekler 98. Yeni Bölüm Fragmanı



Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında hamilelik sürprizi

Kırgın Çiçekler son bölümünün hemen ardından yeni fragman geldi. 45 saniye süren Kırgın Çiçekler 98. bölüm fragmanı güzel bir haberle başladı. Kader'in 'anne oluyorum' sözleri kızların da yüzünü güldürdü. Fragmanın son saniyelerine ise Kader'in gerçekleri öğrendiği anlar damga vurdu. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananların detayları!

Kırgın Çiçekler dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kırgın Çiçekler'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde konserde bayılan Serkan, hastaneye kaldırıldı. Doktorlar durumunun ciddi olduğunu söyledi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Songül'ün hamilelik sevinciyle başlayan fragmanın son saniyelerine ise gerçeklerin ortaya çıkışı damga vurdu. İşte Kırgın Çiçekler 98. bölüm fragmanı ve yeni bölümden detaylar!

Kırgın Çiçekler 98. Yeni Bölüm Fragmanı (20 Kasım 2017)

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kırgın Çiçekler'in yeni bölümünde konserde bayılan Serkan, hastaneye kaldırılır. Doktorlar durumunun ciddi olduğunu söylerler. Serkan yaşam savaşı verirken Cemre perişan haldedir. Ejder evden gitmek için Meral'den yüklü bir para ister. Ali ve Eylül giderek yakınlaşmaktadır. Kader aile geçmişini araştırmaya kararlıdır. Meral gerçeği öğrenmemesi için bir oyun oynayarak Kader'i inandırır. Meral, Kader'in çok üzüldüğünü görünce pişman olur. Bütün olacakları göze alarak gerçeği söylemeye karar verir.