Harran Üniversitesinden Kırsaldaki Okula Destek

Harran Üniversitesi Rektörlüğü, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı Gazali kırsal Mahallesi İmam Hatip Ortaokulu ile ilkokula 20 adet bilgisayar hibe etti.

Harran Üniversitesinden Kırsaldaki Okula Destek
Gençlerin teknolojiyi öğrenmesi amacıyla üniversite olarak bilgisayar desteği sağladıklarını belirten Harran Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Müslüm Açıker, “Artık bilgisayar çağındayız. Buradaki öğrencilerimiz de teknolojinin nimetlerinden faydalanmış olacak. Güçlü bir Türkiye’nin yolu eğitimden geçmektedir, yeni yetişen neslimizi ne kadar eğitimli yetiştirirsek, hem onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmuş olur, hem de geleceğimizi teminat altına almış oluruz. Harran Üniversitesi olarak sosyal sorumluluk anlamında böyle faaliyetlere devam edeceğiz” dedi.

Bilgisayar desteğinden dolayı teşekkür eden Gazali İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Gerçek ise, “Rektörümüz Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, okulumuzdaki öğrenciler için oluşturacağımız bilgisayar laboratuvarı için bilgisayar hibe etti. Bu destek sayesinde artık çocuklarımız bilgisayarlarla daha verimli bir eğitim hayatına sahip olabilecekler. Harran Üniversitesine bizlere verdiği destek için şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Harran Üniversitesinden giden heyet futbol, voleybol ve basketbol topu da hediye etti. Hediyelere sevinen çocuklar, üniversite yönetimine teşekkür etti.
Kaynak: İHA