Emniyet Müdürü Kaya'ya Ziyaret

Marmara Gazeteciler Federasyonu (MGF) Başkanı Müjdat Çetin, Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkanı Zeki Aydıntepe ve yönetim kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Çetin, birliğin kuruluş süreci ve yerel basının durumu hakkında bilgi verirken, Birlik Başkanı Zeki Aydıntepe’de yönetim kurulunun faaliyetlerini anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Kaya, Sakarya'nın beklediğinin çok üzerinde güzellikleri bol bir kent olduğunu belirtti.

Sakarya'da görev yapmanın kendisini çok mutlu edeceğini ifade eden Kaya, şunları söyledi:

"Sakarya basınının çok renkliliği şehrin ileriye dönük hedeflerine yol gösterici olması çok önemli. Şehrimizde huzurun tesisi adına basınımıza önemli görevler düşüyor. Sakarya basını da bu görev bilinciyle hareket ediyor. Basınımız ile birlikte şehrimiz, milletimiz ve ülkemiz için daha kuvvetli diyaloglarla çalışmaya devam edeceğiz.

Sakarya'da kaçakçılık, terör, uyuşturucu, güvenlik ve trafik konusunu çok önemsiyoruz. Bu kapsamda uyguladıklarımız var, projelerimiz var. Uyuşturucu konusunda daha hassasız ve Hendek gibi bazı ilçelerde özel bürolar açıyoruz. Terör ile uyuşturucu bağlantısına darbe vurmak için polisimiz çok çalışıyor. Çalışmaya da devam edecek. Bu şehrin güzellikleriyle gündeme gelmesi için özel çabamız var. Sakarya basınını bu konuda yanımızda görmek bizi çok mutlu ediyor."

Ziyarete, SGB Başkan Yardımcısı ve AA Sakarya Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş başta olmak üzere diğer basın mensupları katıldı.

Kaynak: AA