Başkan Yılmaz'dan Çumra'ya Ziyaret

Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz, Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz ile Çumra Çatalhöyük Belediyespor Başkanı Ömer Yıldırım'ı ziyaret etti.

Çumra Belediyesi Sultan Abdülhamid Han Bilgehanesi'nde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yılmaz, ilçe ve Çatalhöyük Belediye Spor'a ilişkin bilgi aldı.

Yılmaz, buradaki konuşmasında, Çumra'nın önemli tarihi ve kültürel mirasa sahip bir ilçe olduğunu söyledi.

Çatalhöyük'ün dünyaca bilindiğini belirten Yılmaz, şunları söyledi:

"Çumra Konya için çok önemli bir ilçemizdir. Burayı ziyaret etme sebeplerimizden biri sporu konuşmak Çatalhöyük Çumra Belediye Sporumuzun başarısını ve daha fazla neler yapabileceğimiz konusunda bilgi alışverişinde bulunmaktı. Bu konuda sizlerin ev sahipliği ve verdiğiniz bilgiler bizler oldukça memnun etti. Farklı spor dallarından 700 lisanslı sporcusunun olması bizleri ayrıca çok sevindirdi."

Çumra'nın spor başarılarının kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Yılmaz, "Hükumetimizin ve sizlerin ilçe için yaptıkları göz ardı edilemez. Gençlik Merkezi ve yüzme havuzunun yanı sıra halı saha, spor tesisleri, çok büyük eserler. Bu eserlerle birlikte gençliğe verdiğiniz büyük destekten dolayı size ayrıca teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Oğuz da ziyareti dolayısıyla Yılmaz'a teşekkür etti.

İlçede 700 lisanslı sporcunun bulunduğunu hatırlatan Oğuz, "Çumra, sporuyla, sporcusuyla herkese örnek oluyor ve olmaya devam edecek." dedi.

Kaynak: AA