AK Parti Maçka İlçe Gençlik Kolları Kongresi

AK Parti Maçka İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden Ömer Faruk Adıgüzel seçildi.

İlçedeki bir otelde düzenlenen AK Parti Maçka İlçe Gençlik Kolları Olağan Kongresi'nde Adıgüzel tek liste halinde katıldı.

Adıgüzel, AK Parti Maçka İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

"Kurulduğu günden itibaren Türk siyasetini kökten değiştiren, ilkelerinde Hakk'a ve halka hizmet gayesi güden, bir an olsun bıkkınlık, yılgınlık ve yeise düşmeyen bir davanın neferiyiz. Başta dava liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm teşkilatı olarak ilk günkü dava bilincimizi ilelebet sürdürmeyi temenni ediyorum. 2014 yılından beri fiili olarak çıktığımız bu yolda her türlü zorluğa karşı dava bilimcimizi kalkan yapıp elhamdülillah bu günlere gelebildik. Dava liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öğretileri ışığında tekrardan bu görevi ifa edecek olmanın sevinci içerisindeyim. Bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Koray Koçhan ve İlçe Başkanımız Sedat Kongur'a teşekkürü borç bilirim. Rabbim hayırlı eylesin."

Kongreye, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Kaynak: AA