Suriye Sınırındaki Mahallere Ziyaret Etti

Suriye’nin Rasulayn ilçesinin sınır komşusu olan Ceylanpınar ilçesinin Belediye Başkanı Menderes Atilla, Suriye sınırındaki mahalleleri gezerek, yapılan çalışmaları yerinde inceleyip vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

Suriye Sınırındaki Mahallere Ziyaret Etti
Belediye Başkanı Menderes Atilla, ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Atilla, ziyaret ettiği mahallelerde yapılan yol yapım çalışmalarını ve çok amaçlı kültür evlerinde incelemelere bulundu. Vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunarak taleplerini dinleyen Atilla, taleplerin çözümü için de birim müdürlerine talimat verdi. Atilla, ziyaretler kapsamında Aydın, Aşağı Taşyalak, Yukarı Doruklu, Avcılı, Yeniköy, Yeşiltepe, Han, Aşağı Karataş mahallerini ziyaret etti.

Hastaları da unutmadı

Kırsal mahallelere çıkarma yapan ve burada halkın taleplerini de yerinde dinleyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, hastaları ve yakınlarını da unutmadı. Sık sık ilçede hasta ziyaretleri de gerçekleştiren Atilla, kırsal mahalle gezisi sırasında rahatsızlığı bulunan vatandaşları da ihmal etmedi. Atilla, Aydın Mahallesi’nde yaşayan ve hastalanan Seyda Mehmet Nur Öncü’yü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Jandarma karakolunu da ziyaret etti

Gittiği her kırsal gezi de birden çok yere uğrayan Atilla, vatani görevlerini yerine getiren askerleri de unutmadı. Yukarı Doruklu Jandarma Karakolu’nu da ziyaret etti. Karakol ziyareti hakkında konuşan Başkan Atilla, "Yukarı Doruklu Jandarma Karakolu’nu ziyaret ederek karakol komutanından yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi aldık. Allah vatani görevini yapan bütün Mehmetçiğimizi muhafaza etsin" diyerek karakoldan ayrıldı.

Öte yandan Başkan Atilla Aşağı Karataş Mahallesi’nde hakkın rahmetine kavuşan Besi Uman’ın taziyesine giderek ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. Atilla, kırsal mahallelere yaptığı gezi ve incelemelerle ilgili yaptığı açıklamada ilçe merkezi ile kırsal arasında kurdukları dengeyi devam ettirdiklerini ifade ederek, yaptıkları hizmetlerin merkez ve kırsal mahallelerde eşit şekilde yürütüldüğünü söyledi.

Kaynak: İHA