Saray Bisküvi İnovalig Finali'ne Kalan 10 Şirketten Biri Oldu

Saray Bisküvi, Türkiye’nin ilk inovasyon geliştirme programı olan ve inovasyon şampiyonlarını belirleyen İnovaLİG 2017’de, ’İnovasyon Organizasyon ve Kültürü’ kategorisinde ilk 10’a girerek finale kalmayı başardı.

Saray Bisküvi İnovalig Finali'ne Kalan 10 Şirketten Biri Oldu


Saray Bisküvi, Türkiye’nin ilk inovasyon geliştirme programı olan ve inovasyon şampiyonlarını belirleyen İnovaLİG 2017’de finale kalmayı başardı. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından 2014 yılından beri gerçekleştirilen İnovaLİG’de şirket ’İnovasyon Organizasyon ve Kültürü’ kategorisinde ilk 10’a girerek finalistler arasına girdi.

Saray Bisküvi’nin inovasyona dönük süreçleri özümsemiş bir yapıya sahip olduğuna dikkat çeken Saray Holding Pazarlama Direktörü Gülnur Uluğ, "Uzun yıllardır, inovasyon bilinciyle çalışan bir marka olarak İnovaLİG finalinde yarışmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Dünyadaki teknolojik değişim hızına baktığımızda inovasyonun artık bir gereklilik olduğunu görüyoruz. Şirketimizde inovasyon kültürüne sahip bir iklimi yaymak adına önemli çalışmalar yürütüyoruz. Beyaz ve mavi yaka tüm çalışanlarımızla gerçekleştirdiğimiz eğitimler sayesinde inovasyon yapılacak farklı alanları keşfettik. İnovasyonu destekleyen projelerimize çalışanlarımızın katılımı her geçen gün artıyor. Bu da bize inovasyonun kalıcılığını sağlama anlamında da önemli adımlar attığımızı gösteriyor" dedi.

Kaynak: İHA