Memur-Sen Kırşehir Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı

Memur-Sen Kırşehir İl Temsilciliği Genişletilmiş İl İstişare ve Teşkilat Eğitim Toplantısı gerçekleştirildi.



Kırşehir İl Temsilciliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Memur Sen Kırşehir Temsilcisi Oktay Cebeci, büyük bir ailenin şehirlerdeki temsilcileri olarak, ülke için ortak akıl, istişare ve yardımlaşma ile başarılı hizmetler yaptıklarını ifade etti.

Memur-Sen’in milletin refah ve huzur içerisinde yaşaması için üzerine düşen sorumlulukları yerine getirdiğini vurgulayan Cebeci, şunları kaydetti:

"Memur-Sen bugün Türkiye’de hatta dünyanın birçok yerinde insanların gönlüne hitap eden, umut olan bir sendikadır. Daha demokratik, daha özgürlükçü, daha aktif, daha adil, herkes için demokrasinin var olduğu bir Türkiye için Memur-Sen’e her zaman ihtiyaç vardır. Çok zor şartlarda bir araya gelmiş bir grup gönül adamı sendikamızı bugün Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu haline getirdi. Sendikacılık bir gönül işidir, fedakarlık işidir. Bu yıl da aynı fedakarlıkla çalışarak Kırşehir’de daha da güçleneceğiz. Bu başarının en önemli sahibi de sizler olacaksınız."

Toplantıya katılan Büro-Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Turan Çetinkaya da genel merkez çalışmaları, son toplu sözleşme süreci ve ülkedeki ekonomik politikalar hakkında bilgiler verdi.

Memur-Sen’e bağlı 11 iş kolundaki sendika şube başkanları, yönetim kurulları, ilçe temsilcileri, kadınlar komisyonu üyeleri de toplantıya katıldı.

Kaynak: AA