Güvenlevler'deki Eğitim Ve Sanat Merkezi İnşaatı Hızla Yükseliyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, hızla yükselen Güvenevler Eğitim ve Sanat Merkezi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Şahin, yaklaşık 2 bin metrekarelik alana kurulacak merkezin, modern yapısıyla Güvenevler Mahallesi’ne yakışacağını söyledi.

Güvenlevler'deki Eğitim Ve Sanat Merkezi İnşaatı Hızla Yükseliyor
Şahin, Şehitkamil ilçesinde yapımı hızla süren Güvenevler Eğitim ve Sanat Merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Şehrin tarihi, kültürel ve sosyal kimliğine uygun projelerin yanı sıra üst yapı çalışmalarına da önem verdiğini belirten Fatma Şahin, toplamda bin 856 metrekare arsa üzerine kurulacak olan Güvenevler Eğitim ve Sanat Merkezinin, 3 bin 468 metrekare kapalı alanıyla Güvenevler Mahallesi’nin göz bebeği olacağını kaydetti.

Fitnes ve plates yapılabilecek olan spor merkezi, kreş, resim, mozaik, mefruşat derslikleri, kütüphane, sergi salonu, fuaye alanları ve çok amaçlı salonun bulunacağı merkezin inşaatının Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından takip edildiğini belirten Şahin, "Gençlerin ve kadınların boş zamanında yararlanabileceği meslek eğitim kurslarının yer aldığı modern eğitim ve sanat merkezini şehrimize kazandıracağız. Bölge halkının ihtiyaç duyduğu önemli bir merkezi halkımızın hizmetine sunacağız. İnsanlara dokunabilirsek, insanların ihtiyaçlarını karşılayabilirsek, birlik ve beraberlik anlayışıyla, bu şehir 2023 vizyonuna yaraşır yatırımların altına imza atacaktır. Güvenevler Eğitim ve Sanat Merkezi’ne ilişkin çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu Eğitim ve sanat Merkezimiz Güvenevler’e yakışacak” dedi.

3 ve 4 katlı olmak üzere iki bina halinde inşa edilecek olan Güvenevler Eğitim ve Sanat Merkezi’nin 2018’in temmuz ayında hizmete alınması planlanıyor.
Kaynak: İHA