'Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor' Projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafının, "Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor" Projesinin yedinci programı 16 Kasım'da Bursa'da gerçekleştirilecek.

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, projenin yedinci programı Bursa Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda 16 Kasım Perşembe günü Bursa H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda gerçekleştirilecek.

Ceza ve infaz kurumlarında hükümlü ve tutuklu olan gençlerin aktif futbol hayatını sonlandırmış efsane futbolcularla beraber vakit geçirmelerinin gençlerin sosyalleşmesine ve sosyal rehabilitasyonuna katkı sunmasının amaçlandığı projede, gerçekleştirilen faaliyetlerin tutuklu ve hükümlü gençler için unutulmaz bir hatıra olmasının yanında onların sivil hayata intibaklarına da katkı sağlaması hedefleniyor.

Programda, efsane futbolculardan Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin gençlerle düzenlenecek panele katılacak.

Avrasya Aşıklar Derneği Başkanı Aşık Zeki Erdali dinletisiyle devam edecek program, futbolcularla hükümlü gençler arasında oynanacak gösteri maçıyla sona erecek.

Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor Projesi, 23 Kasım'da Bolu'da, 30 Kasım'da Kahramanmaraş'ta ve 14 Aralık'ta Ankara'daki programlarla devam edecek.

Kaynak: AA