Emekli Polise Çarpıp Kaçan Sürücü Tutuklandı

Kocaeli'nin Derince ilçesinde emekli polis memuruna aracıyla çarparak ölümüne sebebiyet verdiği iddia edilen sürücü tutuklandı.

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 3 gün önce gece saatlerinde Derince Yenikent Mahallesi'nde emekli polis memuru Özcan Özdemir'in bilinmeyen bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybettiği kaydedildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında şüpheli şahısların kullandığı aracın marka, model ve plakasının tespit edildiği aktarılan açıklamada, "Plakası tespit edilen aracın ruhsat sahibi olan H.Ö. 12 Kasım'da yakalanmıştır. Alınan beyanında, olaydan haberi ve bilgisi olmadığını ve aracı sürekli oğlu olan G.Ö'nün kullandığını beyan etmesi üzerine; G.Ö. ve olay anında yanında bulunduğu tespit edilen F.Ö. aynı gün yakalanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Aracı şüphelilerden G.Ö'nün kullandığı ve olaydan sonra korkup paniklediğinden dolayı olay yerinden kaçtığının alınan beyanlarından anlaşıldığı aktarılan açıklamada, "taksirle adam öldürme" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.Ö'nün tutuklandığı, diğerlerinin de serbest bırakıldığı bilgisine yer verildi.

Kaynak: AA