Çermik'teki Öğrencilere Giyim Ve Kırtasiye Yardımı

Karamürsel Beşiktaşlılar Derneği, Diyarbakır'ın Çermik ilçesindeki Yayıklı İlkokulu'na giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Çermik Yayıklı İlkokulu'nda eğitim gören öğrenciler için giyim ve kırtasiye malzemesinin yer aldığı paketler, dernek temsilcilerince Diyarbakır'a gönderildi.

Karamürsel Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bülent Arslan, yaptığı açıklamada, Beşiktaş taraftarı olan okul öğretmenlerinden Ercan Karaman'ın sosyal medyada, öğrencileri için yardım çağrısında bulunduğunu, kendilerinin de duyarlı davranarak ilçedeki esnafla yardımda bulunmak istediklerini söyledi.

Birçok okulda maddi durumu el verişli olmayan, yardıma muhtaç öğrencilerin bulunduğunu ifade eden Arslan, "Bu insanlara elimizi uzatarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim hayatına bir nebze de olsa katkı sağlamak istiyoruz. Beşiktaşlılar olarak en önemlisi insan olarak, çocukların ihtiyaçlarını karşılamak çok güzel bir duygu. Eğitimi toplumların gelişmesinde en önemli dayanak olarak gördüğümüz için dernek olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyor, eğitime ayrı bir önem veriyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA