Batman Valisi Deniz, Sason'da Okul Müdürleriyle Toplantı Yaptı

Vali Deniz: 'Hedefimiz akademik başarının yanı sıra vatanına, milletine, bayrağına, ezanına sevdalı insanlar yetiştirmektir'.

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Hedefimiz akademik başarının yanı sıra vatanına, milletine, bayrağına, ezanına sevdalı insanlar yetiştirmektir." dedi.

Sason ilçesinde temaslarda bulunan Vali Deniz, beraberinde Kaymakam Ökkeş Beyaz, Belediye Başkanı Cuma Uçar ile Yunus Emre Ortaokulunda ilçede görev yapan okul müdürleriyle toplantı yaptı.

Toplantıda yaptığı konuşmada Batman’da eğitim alanında yaptıkları projeleri anlatan Vali Deniz, ülkenin gelişmesi için öğretmenlere büyük iş düştüğünü belirtti.

"Fiziki mekanlar ne kadar iyi olursa olsun. Önemli olan öğretmenlerimizin en iyi eğitimi vermesidir." ifadesini kullanan Deniz, şöyle konuştu:

"Türkiye bir yere gidecekse eğitim sayesinde gidecek. Sorunlarımız çözülecekse eğitim sayesinde çözülecek. Bizim hedefimiz akademik başarının yanı sıra vatanına, milletine, bayrağına, ezanına sevdalı insanlar yetiştirmektir. Öğreteceğimiz en önemli şeylerden biri de haramı helali bilen öğrencilerdir. Haramı helali bilen öğrenci yanlış yerlere gitmez."

Öğrencilere kitap hediye eden Deniz, daha sonra esnafı ziyaret etti.

Kaynak: AA