Uşak 15 Kasım Gecesi Türküye Doyacak

Uşak Belediyesi’nin Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında 15 Kasım Çarşamba günü TRT sanatçıları ve gruplardan oluşan türkü gecesi etkinliği düzenlenecek.

Uşak 15 Kasım Gecesi Türküye Doyacak
Uşak Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak programa güçlü sesi ve yorumuyla Elif Buse Doğan, kemane virtüözü ve TRT sanatçısı Cafer Nazlıbaş ve Uşak Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Mutlu Keklik, müzik severlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Gecenin sanat yönetmenliğini üstlenen Uğraş Önal Burç ve Cemal Özkızıltaş’ın önderliğinde, İstanbul, İzmir ve Ankara’dan gelecek olan toplamda 20 kişilik özel orkestra, görsel dans ekibi ve yorumcu-şair geceye ayrı bir renk katacak. Geceyle ilgili açıklamalarda bulunan Uşak Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Mutlu Keklik; ‘’Konser için haftalar öncesinden çalışmalara başladık. Bilgi, beceri ve tecrübelerine güvendiğim kişilerle istişare ederek dolu dolu bir gece hazırladık. Alanında uzman sazendeler, dans hocalarımız, led ekranlarında gösterilecek olan özel görsellerle izleyenlerin hem gözlerine hem gönüllerine hitap edeceğiz. Gecede, sesi ve yorumuyla sevilen sanatçı Elif Buse Doğan, Sanat Akademimizin gala gecesinde de sahne alan ve büyük beğeni toplayan kemane virtüözü Cafer Nazlıbaş gibi sanatçı dostlarım da bizlerle olacak. Kusursuz bir konser olması için haftalardır ince eleyip sık dokuyoruz. Bu konuda bize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız sayın Nurullah Cahan’a ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Yusuf Görgülü’ye çok teşekkür ederim. Muhabbet dolu, türkü dolu bir geceyi beraberce icra etmek için tüm halkımızı davet ediyorum’’ şeklinde konuştu.

15 Kasım akşamı saat 20.00’de Uşak Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde olacak konser ücretsiz olacak.
Kaynak: İHA