Nevşehir'den Kısa Kısa

Nevşehir İl Özel İdaresine bağlı ekipler, Hacıbektaş ilçesine bağlı belde ve köy yollarında bakım ve onarım çalışmasına başladı.

İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, yollarda görülen bozuklukların, sürücülerin güvenli seyahat etmelerini sağlamak amacıyla onarıldığı bildirildi.

Yaklaşan kış mevsimi öncesi çalışmalara yoğunluk verildiği belirtilirken, yapılan incelemeler doğrultusunda çalışmaların diğer ilçelerde de yapılarak, kısa sürede tamamlanacağı kaydedildi.

- Başkan Ünver, esnaf temsilcileri ile görüştü

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı bünyesindeki çeşitli esnaf odalarının temsilcileri, Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Ünver, kentteki tüm sivil toplum teşkilatlarıyla uyumlu bir çalışma sergilediklerini, bundan sonraki süreçte de bu işbirliğinin artarak devam edeceğini dile getirdi.

Temsilciler, meslek gruplarının taleplerini Ünver'e iletti.

- NEVÜ Sanat Kulübünden "Okullara yardım projesi"

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sanat Kulübü öğrencileri "Okullara yardım projesi" kapsamında Diyarbakır'ın Dicle İlçesine bağlı Sergenli Köyü İlköğretim Okulundaki öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

NEVÜ'den yapılan açıklamada, üniversite öğrencileri ve hayırseverlerin destekleriyle temin edilen eğitici araç-gereç ve kırtasiye malzemelerinin bulunduğu hediye paketlerini Sergenli köyüne gönderdi.

Sanat Kulübü Başkanı Mustafa Döş, "İhtiyaç sahibi okullarımız ve zor şartlarda eğitim gören kardeşlerimize bir nebzede olsa de destek olabilmek proje başlattık. Öğrenci arkadaşlarımızın ve hayırseverlerimizin destekleriyle hazırlanan yardımları tespit ettiğimiz okullara ulaştırıyoruz." diye konuştu.

Döş, proje kapsamında yardımlarının devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA