Nazilli'de Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İsabeyli Mahallesi 9’uncu Cadde’de yol yapım çalışmalarına başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Alıcık yapılan hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Nazilli'de Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor
Nazilli Belediyesi, yol yapım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Aydın Denizli Karayolu ile İsabeyli Sultan Mehmet Caddesi arasında bulunan 450 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki 9’uncu Cadde’de yol yapım çalışmalarına başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yol yapım ve onarım çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Başkan Alıcık, örnek kent Nazilli için durmadan çalıştıklarını ifade ederek “Nazilli Belediyesi olarak bırakın mahalleyi hizmet götürmediğimiz hiçbir sokak kalmadı, kalmayacak. Her zaman söylüyorum, Nazilli’yi sevmek Nazilli’ye hizmet etmekle olur. Biz vatandaşlarımıza hizmet etmek için bu göreve seçildik. Önemli olan bunu layığıyla yerine getirmek. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da bunu görüyor, takdir ediyor. Allah hepsinden razı olsun. İsabeyli Mahallemizde yol yapım çalışmalarımızı başlattık. İhtiyaç olan diğer mahallelerimizde yol çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

Kaynak: İHA