Milletvekili Yardım Yaptı, Öğretmen Duygulandı

Türkiye Omurilik Felçler Siirt İl Temsilcisi Barış Amcalar’ın desteğiyle, AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi tarafından yoksul aile çocuklarına dağıtılmak üzere gönderilen bot ve mont öğrencilere teslim edilirken, dağıtım sırasında öğrencilerin mutluluğu sınıf öğretmenini duygulandırdı.

Milletvekili Yardım Yaptı, Öğretmen Duygulandı
Toplam 250 mont ve bot dağıtımı yapıldığını aktaran Barış Amcalar, çocukların üşümemesi için gönderilen mont ve botları öğrencilere dağıtmaya başladıklarını söyledi.

Amcalar, "Kış aylarının yaklaşmasıyla yoksul öğrencilerimiz okula giderken üşümesin diye bot ve mont dağıtmaya başladık. Bu tarz yardımlar bu bölgelerde çok bekleniyor. Çünkü ihtiyaç sahibi öğrenci sayısı çok fazla. Herkesin bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Yardımlarını esirgemeyen Batman Milletvekili Ataullah Hamidi’ye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Siirt Şehit Öğretmen Mehmet Kapusuz İlkokulunda Müdür Yardımcısı Ömer Gelen de yardımların çocuklar için büyük anlam ifade ettiğini söyledi.

Gelen, “Çocuklar üşümesin projesi kapsamında okulumuza hayırseverlerin göndermiş olduğu yardımları ulaştıran Barış Amcalar’a teşekkür ediyorum. Bu tür yardımları diğer hayırseverlerden de bekliyoruz. Çünkü ihtiyaç sahibi birçok öğrenci var" diye konuştu.

Çocukların sevincinden dolayı duygulanan sınıf öğretmeni Ayşe Çapaklı duygulu anlar yaşadı. Çocukların mutluluğundan dolayı gözyaşlarını tutamayan öğretmen Çapaklı, desteklerinden dolayı emeği geçenleri kutladı.
Kaynak: İHA