Kitabının Gelirini 15 Temmuz Şehit Ailelerine Bağışlayacak

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yaşayan Şaban Doğan isimli vatandaş, yazmış olduğu "Cihat ve Terör" isimli kitabından elde edeceği geliri 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine bağışlayacağını söyledi.

Kitabının Gelirini 15 Temmuz Şehit Ailelerine Bağışlayacak
Şaban Doğan, Orta Doğu’yu anlattığı kitabını 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığını belirtirken, olaydan sonra kitabın gelirini o gece şehit olanların ailelerine bağışlamaya karar verdiğini söyledi.

Doğan, "Bizim toplumun çok yanıldığı cihat kavramı üzerine yoğunlaşmış bir kitap. Şu anda Orta Doğu’daki olayları biraz da duygusal bir yol ile, duygusal bir anlam ile ifade etmeye çalışan bir kitapçık. Bu kitapta Orta Doğu’da oynanan oyunları içeren yazılarımız var. Diğer taraftan baktığımızda biz bu kitabı hazırladığımız da FETÖ olayı yoktu ama FETÖ 15 Temmuzdan önce hazırladığımız için, üzerine de 15 Temmuz, o elem verici olay vuku bulunca biz de bu kitabımızın gelirini 15 Temmuz şehit ailelerine bağışlamayı uygun gördük. Şuanda kitabımız 2. baskıyı yaptı ve zannediyorum bitmek üzere. Ne kadar birikti bilemiyorum. Ben daha önce sosyal medya aracılığıyla bunu söylemiştim. Kitabımızın gelirini biz 15 Temmuz şehit ailelerine bağışladık. İnşallah bu çam sakızı çoban armağanı. Gerçi o akşam şehit olan vatandaşlarımıza, gazi olan vatandaşlarımıza bu yeterli değil” dedi.

Kaynak: İHA