Gediz Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Kütahya’nın Gediz Belediye Başkanı Mehmet Ali Saraoğlu, belediyenin araç filosunun her geçen gün daha da arttığını dile getirdi.

Gediz Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi
Hizmet kalitesini artırmayı ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı ilke edinen Gediz Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yapılan girişimler sonucu hibe olarak 2017 Model 180 E vakumlu yol süpürme aracı ve DMO’dan 2017 Model 7175 Kabinli traktör satın alınarak araç filosunu daha da güçlendirdi.

Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, “Daha temiz bir çevre, Daha Temiz bir Gediz için, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yapılan girişimler sonucu hibe olarak 2017 Model 180 E vakumlu yol süpürme aracı ve DMO’dan 2017 Model 7175 Kabinli traktör satın alınarak ilçemize kazandırdık.Göreve geldiğimizden bugüne kadar Gediz’e daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için araç filomuzu yenileyerek güçlendirmeye devam ediyoruz. Gediz Belediyesi olarak değişen ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz.İlçemize yeni alınan araçlarımızın yapacağı işlerle daha kaliteli hizmetler sunacağız. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

(EFE)
Kaynak: İHA