Çerçioğlu'ndan Aydınlı Bisikletçilere Araç Desteği

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Türkiye Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi üyelerinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Atamızın Yolundayız Bisiklet Turu" için 27 kişilik otobüs temin etti. Dernek üyeleri verdiği destek için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Çerçioğlu'ndan Aydınlı Bisikletçilere Araç Desteği
Mustafa Kemal Atatürk’ün 79’uncu ölüm yıldönümü dolayısıyla 6 Kasım Pazartesi günü Aydın Efelerden yola çıkan Türkiye Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi üyeleri "Atamızın Yolundayız Bisiklet Turu" kapsamında 5 gün boyunca 630 km pedal çevirerek 10 Kasım’da Ankara Anıtkabir’e vardılar.

630 km yol kat ederek Ankara’ya giden bisikletçilere Başkan Özlem Çerçioğlu’da büyük destek verdi. "Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” diyerek spora verdiği önemi her daim vurgulayan ve Atatürk’ü anmak için bisikletçilerin ortaya koyduğu çabaya araç temin ederek destek veren Başkan Çerçioğlu, 5 gün günde ortalama 150 km pedal çevirerek olağanüstü gayret gösteren bisikletçilerin takdirini topladı.

Türkiye Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi Başkanı Hümeyra Yıkılmaz ve 17 kişilik sporcu grubu 10 Kasım günü Anıtkabir ziyareti sonrası Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilen 27 kişilik otobüsle Aydın’a geri döndü.

Başkan ve üyeler bu anlamlı yolda kendilerini destekleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek, kendisine de başarı dilediler.
Kaynak: İHA